Ανθρωπόμορφο κτήνος: Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία της βιολόγου από τον 27χρονο

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον.

Οπως αποκάλυψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., στις ανακοινώσεις της που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να βίασε την Αμερικανίδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια. Το ανθρωπόμορφο κτήνος βίασε την άτυχη γυναίκα στη σπηλιά που εντοπίστηκε νεκρή.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις έγιναν πιο σαφής καθώς, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου ανέφερε ότι η Σούζαν Ίτον βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

 

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος καθ’ομολογία δράστης, όπως γράφει το flashnews.gr, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και την μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου και την βίασε

Ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας προσδιορίστηκε ως το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου  giannis-1

Η Suzanne Eaton είχε την τρομακτική ατυχία να βρεθεί στο διάβα του 27χρονου, ενός φαινομενικά “κανονικού” νέου της εποχής με «σκοτεινά» ένστικτα. Δεν υπήρχε κάποιο άλλο στοιχείο που να συνδέει θύμα και δράστη. Στη θέση της θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.