Πυρκαγιά στον δήμο Φυλής - Ένας άνδρας νεκρός σε εργοστασιακό χώρο της ευρύτερης περιοχής

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική σε χώρο εργοστασίου κοντά στη φωτιά της Φυλής.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο άνδρας δεν έφερε εγκαύματα, η φωτιά δεν έφτασε στο εργοστάσιο και γι αυτό τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διάφορα εργοστάσια στην περιοχή τα οποία δεν κινδυνεύουν .

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής και γι’ αυτό οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί.

Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικίες, ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται βιοτεχνίες και επιχειρήσεις.

Πού αλλού μαίνονται πύρινα μέτωπα

Επίσης σε εξέλιξη είναι φωτιά στην περιοχή Κυψέλη Αίγινας και στο Πεύκο Καλαβρύτων. Η φωτιά  στην Αίγινα ξέσπασε σε χώρους οικοπέδων και καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα.

Στην κατάσβεση της φωτιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την πυροσβεστική παίρνουν μέρος 10 πυροσβέστες, 5 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική έχει οριοθετηθεί.

Στο Πεύκο Καλαβρύτων επιχειρούν 22 Πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.