΄Τα δάκρυα του Γιάννη Αντετοκούμπο και το σακάκι με τον Παρθενώνα (φωτογραφία)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο κορυφαίος παίχτης στο ΝΒΑ για αυτή τη χρονιά, δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα.

Ο σπουδαίος παίχτης, κάτοχος πλέον του βραβείου MVP, στον οποίο υποκλίνεται ολόκληρη η οικουμένη, κατά τη βράβευσή του μίλησε για την οικογένειά του και την Ελλάδα και τόνισε «Ημουν 18 χρονών στην Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν εδώ».

=Ωστόσο την παράσταση έκλεψε το σακάκι του, στη φόδρα του οποίου έχει αποτυπωμένο τον Παρθενώνα. Με μία κίνηση του χεριού του, κατά τη βράβευσή του, ο Γιαννης Αντετοκουνμπο άνοιξε το σακάκι του και τα φλας άστραψαν.

Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΝΒΑ στο twitter με το σακάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ο παίκτης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, καθώς ανακηρύχθηκε MVP του ΝΒΑ, τίτλος που έχει δοθεί σε πολύ θρύλους του ΝΒΑ όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Λάρι Μπερντ και ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Αντετοκούνμπο την ώρα που κλήθηκε να μιλήσει για τη μεγάλη του επιτυχία δεν άντεξε και δάκρυσε, κάνοντας την οικογένεια του να συγκινηθεί.

Τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι αντίπαλοί του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Έλληνα παίκτη να γνωρίζει για ακόμη μία φορά την αποθέωση!