Πτολεμαΐδα: «Τους θέρισε όλους» λέει ένας από τους ποδηλάτες, θύμα του τραγικού τροχαίου με τους δύο νεκρούς

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την τραγωδία στην Πτολεμαΐδα, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο φοιτητές.

Στο Open TV μίλησε ένας από τους τραυματισμένους ποδηλάτες, ο πατέρας του αδικοχαμένου 24χρονου αλλά και ένας αυτόπτης μάρτυρας, που αποκαλύπτει το πως έγινε το δυστύχημα και τα πρώτα λόγια της 68χρονης οδηγού.

«Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άκουγα ουρλιαχτά. Τους θέρισε όλους. Ήμασταν μία παρέα ποδηλάτες φίλοι μου και κάναμε την προπόνησή μας. Ξαφνικά πριν φτάσουμε στην πόλη έρχεται ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Άκουσα ένα μπαμ και έπεσα κάτω». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στο Open TV ο ποδηλάτης, Γιώργος Τρίμπος,  μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο πατέρας ενός από τα θύματα μιλώντας στο Open TV  ξεσπά λέγοντας ότι «μία κυρία ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Άκουσα ότι μιλούσε στο τηλέφωνο. Δεν μας είπε κανείς συγγνώμη. Κρύβονται όλοι».

Από την άλλη πλευρά αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε αποκλειστικά στο Open TV περιέγραψε πώς έγινε το δυστύχημα. «Απ’ ότι μου είπε η ίδια βγήκε λίγο έξω από το δρόμο και τρομοκρατήθηκε και έστριψε απότομα το τιμόνι χωρίς να πατήσει φρένο».

Την ίδια ώρα η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι σε έναν από τους φοιτητές που έχασε τη ζωή του, απολύθηκε πρόσφατα από το στρατό και σε λίγο καιρό  θα έπαιρνε το πτυχίο του. «Τελείωνε αυτό το διάστημα, έπαιρνε πτυχίο, είχε κανονίσει δουλειά. Την επόμενη μέρα θα ξεκινούσε» λέει στο Open TV ο θείος του.

Ο Αντώνης Τρίμπος, πατέρας ενός από τους τραυματίες, μιλώντας στο Open TV λέει ότι η παρέα των παιδιών είχε συνεννοηθεί να βρεθεί στην Πτολεμαϊδα και στη συνέχεια να πάνε για φαγητό.