Αλλοδαπή ανέβαζε στο Dark Web πορνογραφικό υλικό με ανήλικα κορίτσια

Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε στο εμφανές και στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετείχε αλλοδαπή και τρία ανήλικα κορίτσια.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε αμέσως, και  έπειτα από αξιοποίηση του υλικού εξακριβώθηκε ο ρόλος της γυναίκας, ταυτοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη.   

Σε συντονισμένες έρευνες που ακολούθησαν, στο σπίτι της αλλοδαπής και σε τέσσερις ακόμα οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Έξι σκληροί δίσκοι, 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στιλέτο σε δερμάτινη θήκη, πυροβόλο όπλο – πιστόλι με γεμιστήρα με 4 αβολίδωτα φυσίγγια, κουτί μεταφοράς φυσιγγίων με 24 αβολίδωτα φυσίγγια και 3 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την έρευνα των ψηφιακών πειστηρίων και από την προανάκριση, διακριβώθηκαν τα στοιχεία των 3 ανήλικων κοριτσιών – θυμάτων της αλλοδαπής.

Σημειώνεται ότι το στιλέτο, το πυροβόλο όπλο, το κουτί μεταφοράς φυσιγγίων και τα τσιγαριλίκια, βρέθηκαν σε οικία Έλληνα, όπου η αλλοδαπή διέμενε προσωρινά και συνελήφθη για παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων και ναρκωτικών.

Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν εστάλησαν στα αρμόδια τμήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε ανακριτή.