Την σκότωσε με το σφυρί εξαιτίας ενός χαλασμένου ανταλλακτικού στο κλιματιστικό!

Ο λόγος της δολοφονίας της, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη, ήταν τόσο ασήμαντος που σοκάρει. Ο 31χρονος ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη γυναίκα, στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά, αποκάλυψε την αιτία του φονικού καβγά: Η αντικατάσταση ενός χαλασμένου ανταλλακτικου!

Ο άνδρας. είπε  ότι δέχθηκε κλήση από την 63χρονη για τη συντήρηση του κλιματιστικού. Κατά την εκτέλεση των εργασιών διαπιστώθηκε πρόβλημα σε ένα ανταλλακτικό (σπιράλ) και η γυναίκα ζήτησε από τον ψυκτικό την αντικατάστασή του.

Ο 31χρονος αρνήθηκε, επικαλούμενος ραντεβού που είχε να πάει στη συνέχεια και ύστερα τα αίματα άναψαν. Ακολούθησε καβγάς, η γυναίκα τον έσπρωξε και ο ίδιος εν βρασμώ ψυχής, όπως ισχυρίστηκε, τη χτύπησε με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του.

Την 63χρονη γυναίκα βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία και με δεδομένο ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, οι έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών στράφηκαν στο περιβάλλον της θανούσας.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη