Προσχεδιασμένο το έγκλημα; Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία Γραικού

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας που ενδεχομένως να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού ήταν προσχεδιασμένη.

Το πρωί έφτασαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης η Δέσποινα Γραικού και τα παιδιά της συνοδευόμενοι από τον συνήγορο υπεράσπισής τους, Αλέξη Κούγια.

Η χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση.

O γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι έφτασαν στην ανακρίτρια για να καταθέσουν στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο των ανακριτικών Αρχών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι «τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο καθώς οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν». Επανέλαβε δε πως στο έγκλημα συμμετείχε και άλλο άτομο, που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ακόμη ότι άτομα τα οποία σχολίαζαν από διάφορες θέσεις την υπόθεση οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη, έστω και σήμερα για το γεγονός ότι «στοχοποίησαν» την πελάτισσα του ως τη δολοφόνο του Γραικού και πως αν η δικαιοσύνη και η αστυνομία δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά, θα μπορούσε η ίδια να βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η Δέσποινα Γραικού, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει πως λόγω της υπόθεσης, και των όσων συνέβησαν στα 2,5 χρόνια μέχρι και την εξιχνίαση, υπέστη οικονομική καταστροφή και επιβαρύνθηκε ψυχολογικά.

 

Προτεινόμενα για εσάς