Από καιρό στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής οι ληστές του ΑΧΕΠΑ - Συνελήφθη και γυναίκα φερόμενη ως συνεργός

Γνώριμοι της Αντιτρομοκρατικής φέρεται να είναι οι δύο δράστες που αποπειράθηκαν να ληστέψουν σήμερα χρηματαποστολή στο ΑΧΕΠΑ.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και μίας 39χρονης γυναίκας ως συνεργού της ληστείας. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που παρακολουθούσε τα βήματά τους για καιρό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έφθασαν σήμερα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τη ληστεία.

Να σημειωθεί πως σήμερα θα πραγματοποιούνταν και η μισθοδοσία των εργαζομένων, γεγονός. που σημαίνει πως η κασετίνα της χρηματαποστολής που προοριζόταν για το ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ θα περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΕΠΑ, Ληστές, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αντιτρομοκρατική, Γυναίκα, Συλλήψεις, Χρηματαποστολή, ATM

Περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οπλοφορώντας και προσποιούμενοι ο ένας τον γιατρό και ο άλλος τον ασθενή, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους security της χρηματαποστολής, τους αφαίρεσαν την κασετίνα και διέφυγαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΕΠΑ, Ληστές, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αντιτρομοκρατική, Γυναίκα, Συλλήψεις, Χρηματαποστολή, ATM

Περνώντας μέσα από το νοσοκομείο έφτασαν στην Αγίου Δημητρίου με σκοπό να επιβιβαστούν σε όχημα και να φύγουν. Ωστόσο, δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής είχαν ήδη αναπτυχθεί στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο άνδρες και την 39χρονη γυναίκα.

Ο ένας  είχε καταδικαστεί για την ένοπλη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2006. Η μοιραία για τη σύλληψή του ληστεία, στις 16 Ιανουαρίου 2006, εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς εν μέσω της οδού Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε.

Ο δεύτερος  συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2010 μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, από ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ, τη στιγμή που εξέρχονταν από ενοικιαζόμενη αποθήκη, στην οποία βρέθηκε οπλισμός.

Πηγή: voria.gr

Προτεινόμενα για εσάς