Κυνική ομολογία ενός φόνου: «Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε.»

Εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία η δολοφονία μίας 80χρονης στα Καμίνια. Δράστες είναι δύο Έλληνες και μία αλλοδαπή, οι οποίοι με σκοπό τη ληστεία εισέβαλαν στο σπίτι της και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου, οι δράστες εξάντλησαν πάνω στην ηλικιωμένη όλη τους την αγριότητα. Η 39χρονη αλλοδαπή έχει συλληφθεί, ενώ ένας από τους δύο συνεργούς της ηλικίας 44 ετών διαφεύγει ακόμα της σύλληψης. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου σε βάρος του έχει ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο εν λόγω άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε για βιασμό.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά τα όσα είπε η 39χρονη στους αστυνομικούς για όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας.

«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε και είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα πόδια. Όταν φύγαμε, ξέραμε ότι ήταν νεκρή. Το λέγαμε μεταξύ μας ότι “πέθανε η κωλ…” Δύο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε το άλλο πρωί για 39 ευρω».