Βικτώρια Καρύδα: «Είδα στον ύπνο μου τον Γιάννη και μου κόπηκε η αναπνοή»

Επτά μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα, το  μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks 2», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» και έδωσε μία αρκετά συγκινητική συνέντευξη, μιλώντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις τραγικές στιγμές που βίωσε.

«Ο Γιάννης με τράβηξε σαν μαγνήτης. Όταν τον πρωτοείδα είπα αυτός είναι ο άντρας μου… Ήθελα πολύ να γνωρίσω τον Γιάννη για να δω πώς ήταν ως άνθρωπος. Μας κάλεσε να βγούμε. Ρώτησα τη φίλη μου: “Σίγουρα τους ξέρεις; Είναι καλά παιδιά;”. Ήταν πολύ όμορφο και έξυπνο παιδί. Τα είχε όλα. Δυστυχώς, οι καλοί άνθρωποι φεύγουν νωρίς για ανεξήγητο λόγο».

«Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα πολύ συχνά στο όνειρό μου. Μπορεί να έβλεπα 4-5 όνειρα την ημέρα. Και προσπαθούσα να τον ρωτήσω ποιος και γιατί. Και δεν είχα πάρει καμιά απάντηση. Και πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά και δεν με παίρνει. Αυτό έγινε μόνο πριν  λίγες ημέρες. Είχαμε βγει και πήγαμε βόλτα.

Του λέω “μου έχεις λείψει πάρα πολύ”. Και μου λέει “γιατί; Αφού είμαστε μαζί”. Και με παίρνει μια αγκαλιά σφιχτή και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και όταν ξύπνησα και άνοιξα τα μάτια μου, ακόμη είχα τα χέρια του πάνω μου. Και τρόμαξα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν είχα φωνή, τρόμαξα και νόμιζα πως θα με πάρει μαζί του. Και ήταν τόσο έντονο όνειρο σαν να ήταν αληθινό. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά. Είναι τόσο δύσκολο για μένα και για τα παιδιά», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Καρύδα.

Μετά τον τόσο βίαιο θάνατο του Γιάννη Μακρή, οι φήμες ήθελαν τη Βικτώρια Καρύδα να έχει επιστρέψει στην Αυστραλία για να ζήσει μόνιμα εκεί. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ, καθώς η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, για χάρη των δύο παιδιών της. «Η κορούλα μου γράφει ποιήματα και ζητάει να γυρίσει πίσω ο μπαμπάς της. Βάζει πίσω από τις φωτογραφίες του, τα γράμματά της. Κοιτάζει τον ουρανό και μιλάει με τον μπαμπά της», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του «My style Rocks 2».