Κρατούμενος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα

Κρατούμενος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, τραγικό γεγονός, το οποίο διερευνούν οι αρμόδιες αρχές. Ο 44χρονος Έλληνας Ρομά, που εξέτιε ποινή φυλάκισης στο σωφρονιστικό κατάστημα της Πάτρας, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο κελί του Πειθαρχείου και έφθασε στο ΠΓΝΠ, με τα σημάδια στο σώμα του μαρτυρούσαν τον άγριο ξυλοδαρμό, τον οποίον υπέστη.

Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου έσπευσαν συγγενείς του 44χρονου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν φωτογραφίες τη σορό του, σε μια προσπάθεια να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν αυτός ή αυτοί που τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.

                Προσοχή σκληρές εικόνες

Έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου, σπαρακτική η φωνή της μάνας του 44χρονου, ζητούσε την απόδοση δικαιοσύνης και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Σύμφωνα ωστόσο με την ενημέρωση από την αστυνομία, η ΕΛ.ΑΣ, ειδοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο 44χρονου Έλληνα κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου Αχαΐας, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Πηγή: ΤheΒest

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς