Η οικογένεια αντεπιτίθεται: Μηνύσεις σε όσους υπονόησαν ότι είχαν σχέση με την εξαφάνιση Γραικού

Στην αντεπίθεση περνάει η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε μετά από 2,5 χρόνια θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του.

Η σύζυγος και τα δύο του παιδιά, αφού έδωσαν εντολή στο δικηγορικό γραφείο του Α. Κούγια να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος του κατηγορουμένου και καθ’ομολογία δολοφόνου συνεργάτη του, αρχίζει τώρα δικαστικό αγώνα στα πολιτικά δικαστήρια σε βάρος όσων υπονόησαν ότι η εξαφάνισή του είχε σχέση με τα μέλη της οικογένειας του.

«Σημειωτέον ότι επί πολλούς μήνες δημοσιογράφοι σημαντικών μέσων ενημέρωσης είχαν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, ότι σχέση με την εξαφάνισή του είχαν μέλη της οικογενείας του. Δυστυχώς, μετά την αποκάλυψη του πραγματικού δράστου με τη βοήθεια επιστημονικών μεθόδων που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν στην Ελλάδα για την αποκάλυψη ενός εγκλήματος, ούτε ένας από αυτούς, οι οποίοι προσέβαλαν σε σειρά εκπομπών και σε σειρά αναρτήσεων την τιμή των μελών της οικογενείας Γραικού, δεν είχε το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ επί σειρά μηνών με τις υποψίες, τις οποίες είχαν δημιουργήσει, είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη τόσο στη σύζυγο του θύματος, όσο και στην επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης» ανάφερεται στην ανακοίνωση του Α. Κούγια.