Μην...περάσετε από την Συγγρού τις επόμενες 15 ημέρες - Ποιες ώρες γίνεται «αδιάβατη»

«Γολγοθάς» αποδεικνύεται για τους οδηγούς η λεωφόρος Συγγρού, από σήμερα, εξαιτίας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επιδιόρθωση βλαβών στο οδόστρωμα το οποίο έχει υποστεί καθίζηση.

Νωρίτερα μάλιστα, είχε σχηματιστεί ουρά περίπου 4 χιλιομέτρων.

Λόγω των έργων η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, ενώ σύμφωνα με την τροχαία μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις και από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς θα διαρκέσει τις επόμενες 15 ημέρες. Για τα έργα στη λεωφόρο Συγγρού μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος Ευθύμιος Μπακογιάννης.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρυσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή».

Το απόγευμα η κυκλοφοριακή αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Αλλο σημείο με κίνηση στη Συγγρού