Αυτοκτονία 14χρονης: Αυτός είναι 43χρονος που την αποπλάνησε (φωτογραφία)

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 43χρονου ψιλικατζή στο Μοσχάτο που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Η αυτοκτονία της 14χρονης, πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και είχε οδηγήσει στη σύλληψη του 43χρονου.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε».

Ο 43χρονος, αδιαφορώντας για το κακό που προξενεί, εκμεταλλευόταν, όπως αποδεικνύεται, κατ’ εξακολούθηση παιδικές ψυχές. Πριν μερικά χρόνια είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις επίσης με 14χρονη, πουλώντας της επίσης έρωτα. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες της άλλης 14χρονης στο κινητό του 43χρονου για την οποία ο παιδόφιλος παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει επίσης ερωτικές σχέσεις μαζί της.

Η αυτοκτονία του κοριτσιού

Η μαθήτρια που αυτοκτόνησε, όντας στην εφηβεία, και μην μπορώντας να κατανοήσει την παγίδα που είχε στήσει ο 43χρονος, σε ψυχολογική φόρτιση μετά τις αποκαλύψεις για το πώς την είχε παρασύρει ο παιδόφιλος ψιλικατζής, αποφάσισε πάνω σε μια στιγμή σύγχυσης να βάλει τέλος στη ζωή της. Πριν είχε γράψει ένα ερωτικό σημείωμα προς τον 43χρονο, ενώ είχε στείλει sms σε έναν φίλο της στον οποίο έγραφε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο φίλος της 14χρονης έφθασε σε πανικό στο σταθμό του Ηλεκτρικού, ζητώντας από την αστυνομία να τον αφήσουν να περάσει και ενημερώνοντάς τους για το sms που είχε λάβει, ωστόσο, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.