Συγκινεί ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: «Θέλω να προσεύχεστε για το κοριτσάκι μας...» - (Video)

Εκτός κινδύνου και εντατικής νοσηλεύεται από τη Δευτέρα, η 8χρονη Αλεξία, που πυροβολήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα, αλλά αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η περιπέτεια της έχει τελειώσει.

Το κοριτσάκι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, χωρίς να επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ο πατέρας της μικρής Λουκάς Σαμαρτζής, με την αγωνία και την ελπίδα στο βλέμμα του,  βρήκε σήμερα το κουράγιο και μίλησε στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο, για πρώτη φορά για την πορεία της υγείας της κόρης του, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του, για την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, που έχει το παιδί του, όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Προχθές, τη Δευτέρα το μεσημέρι κατεβήκαμε από την εντατική στο θάλαμο και περιμένουμε. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ευχάριστα. Η εξέλιξη αυτή αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και θέλω να προσεύχεστε το κοριτσάκι μας να γίνει γρήγορα καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εδώ στο νοσοκομείο καθώς ήταν και είναι άψογοι», τόνισε ο πατέρας της μικρής συγκινώντας για μία ακόμη φορά το Πανελλήνιο, που πράγματι προσεύχεται και εύχεται για την πλήρη ανάρρωση, της μικρούλας.

Δείτε το Video: