Πέθανε η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα - Η άνιση μάχη με καρκίνο και εγκεφαλικό

Νίκησαν τελικά την ηθοποιό Τζούλια Μπάρκα τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν χρόνια τώρα. Η μεγάλη μάχη δόθηκε με τον καρκινο, και δυστυχώς χάθηκε.

Το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90, είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της στον Σκάι και την εκπομπή «Μαζί σου», και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω». Παράλληλα, είχε καταγγείλει  ότι δεν την έκαναν δεκτή στο Αντικαρκινικό

Η ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την υγεία της.

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής.

Το 1990 έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι.Προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.

Προτεινόμενα για εσάς