Κρήτη: Βρετανός έχασε τη ζωή του μπροστά στην έντρομη σύζυγό του, στο φαράγγι της Σαμαριάς

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια να διασχίσει το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς, στα ιστορικά χωριά των Σφακίων, στη νότια Κρήτη, για έναν ηλικιωμένο τουρίστα, που συμμετείχε στην εκδρομή – εμπειρία, μαζί με τη σύζυγό του.

Ο άτυχος άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, που έντρομη προσπαθούσε μάταια να τον βοηθήσει και δυστυχώς δεν είναι και το μόνο θύμα αυτής της συναρπαστικής, αλλά και δύσβατης, όσο και επίπονης διαδρομής.

«Η σορός του Βρετανού τουρίστα μεταφέρθηκε στην Αγία Ρουμέλη και από εκεί με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι των Σφακίων. Έχει ενημερωθεί και η πρεσβεία όπως και γραφείο τελετών», ανέφερε ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός σε δηλώσεις του.

Πιθανότατα τον άτυχο τουρίστα τον πρόδωσε η καρδιά του και υπέστη ανακοπή, πληροφορία ωστόσο που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ένα ακόμη περιστατικό στη Σητεία

Επίσης νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, στο φαράγγι Αγίου Γεωργίου στη Σητεία ένας Δανός τουρίστας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσής του. Μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, για περαιτέρω νοσηλεία.