Συνελήφθη ο υπαίτιος οδηγός για το δυστύχημα με το βυτιοφόρο στο Κορωπί - Video

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Παρασκευής, στο Κορωπί. Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, με ολλανδικό διαβατήριο, υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Ο ίδιος είχε κάνει προσπέραση σε 4-5 αυτοκίνητα και μετά τη σύγκρουση των δύο φορτηγών επέστρεψε στο σημείο, ενώ φέρεται να ρωτούσε αυτόπτες μάρτυρες αν είχαν δει τι είχε γίνει.

  Δείτε το video με τις μαρτυρίες για την μοιραία προσπέραση:

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έλεγε στους αυτόπτες μάρτυρες: «Ήμουν πιο πίσω και ήθελα να κάνω προσπέραση, αλλά τελικά δεν έκανα. Είδατε τι έγινε, πώς έγινε;».

Ο συλληφθείς εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Κατά την ανάκρισή του, αρχικά αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί στο δυστύχημα, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας τού έδειξαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, το παραδέχθηκε.

Συγκεκριμένα υπάρχει μαρτυρία, που αναφέρει ότι ένα αυτοκίνητο προσπέρασε το βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο του φορτηγού. Ο οδηγός του φορτηγού πραγματοποίησε έτσι ελιγμό για να το αποφύγει, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματός του και τελικά να συγκρουστεί με το βυτιοφόρο.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη θα αποζημιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.