Μπέμπα Κυριακίδου - Έφυγε από τη ζωή η μελωδική τραγουδίστρια και τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου. Η Μπέμπα Κυριακίδου έκανε καριέρα, τις δεκαετίες ’50 και ’60 και είχε εμφανιστεί σε πολλές ελληνικές ταινίες. Με τον Μανώλη Χιώτη, παντρεύτηκαν  το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966.

Η Μπέμπα είχε πολλούς θαυμαστές και έκανε αίσθηση όταν τραγουδούσε στις πίστες. Με τον Χιώτη έζησαν μαζί τρία ευτυχισμένα χρόνια, έως το θάνατό του το 1970.

Απαρηγόρητη τότε η Μπέμπα Κυριακίδου κλείνεται στο σπίτι της και δεν θέλει να δει κανέναν. Ούτε να δουλέψει μπορεί, ούτε να εμφανιστεί οπουδήποτε. Όμως τα χρέη που έχει από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωρωπό, την αναγκάζουν να φύγει στην Αμερική για να δουλέψει και να εξοφλήσει έτσι το σπίτι.

Στην Αμερική μετά από τρία χρόνια, γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της με τον οποίο αποκτούν ένα παιδί, τον Βασίλη, που ήρθε στον κόσμο, με σύνδρομο Down. Τότε ήταν που η Μπέμπα αποφάσισε να σταματήσει τη δουλειά και να αφοσιωθεί στο λατρεμένο της παιδί και στον αγαπημένο της σύζυγο. Η οικογένειά της ήταν πάνω από όλα».

Η Μπέμπα Κυριακίδου, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, είχε μεταξύ άλλων πει, ότι την έβγαλε στο τραγούδι ο Γιώργος Οικονομίδης, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Προτεινόμενα για εσάς