«Νίκο θα κρεμαστώ» - Τα 900.000 κέρδη από το τζόκερ και η σύζυγος, «κλειδιά» για την τραγωδία στην Καλογρέζα

Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου άνδρα κρεμόταν στο κενό μέχρι να φτάσει στο σημείο κλιμακοφόρο της Πυροσβεστικής και άνδρες του σώματος αναλάβουν το δύσκολο έργο να τον απομακρύνουν.

Οι κάτοικοι στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα, αντίκρυσαν ένα σοκαριστικό θέαμα όταν το πρωί βγήκαν από τα σπίτια τους και βρήκαν κρεμασμένο στο μπαλκόνι του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, έναν 87χρονο γείτονά τους.

 Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αυτοκτονία στην Καλογρέζα, γεννήθηκε το ερώτημα τι θα μπορούσε να κάνει έναν άνθρωπο 87 ετών να δώσει τέτοιο τέλος στη ζωή του. Να αποφασίσει στα 87 του χρόνια να κόψει με τόσο άγριο τρόπο το νήμα της ζωής του. Η απάντηση φαίνεται να κρύβεται σε μια λέξη: απόγνωση.Τα

Η μαρτυρία

Ο κ. Νίκος ήταν φίλος του 87χρονου και «πατριώτης» του, αφού και οι δυο έχουν καταγωγή από την Κρήτη. «Ήταν καλός άνθρωπος», λέει. Και όταν τίθεται η ερώτηση ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, ο φίλος του 87χρονου θεωρεί πως οδηγήθηκε στο θάνατο από την απόγνωση γιατί τον εγκατέλειψε η επί 30 χρόνια σύζυγός του, παίρνοντάς του τα κέρδη από το Τζόκερ που είχε κερδίσει πρόσφατα.

«Κέρδισε 900.000 στο Τζόκερ και πήρε καθαρά 850.000. Του έκλεψε το δελτίο κι έφυγε, πήρε στην κόρη της», λέει ο άνδρας. «Μέχρι να πάρει τα λεφτά, ήταν αγαπημένοι» είπε. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του, το σπίτι στην Καλογρέζα όπου έμενε το ζευγάρι, εκεί όπου ο 87χρονος αυτοκτόνησε, ανήκει στη γυναίκα του. Και πρόσφατα είχε γίνει έξωση στον αυτόχειρα.

Ο ίδιος μάρτυρας αποκαλύψει ότι ο 87χρονος είχε πάρει την απόφασή του και μάλιστα του το είχε ανακοινώσει. «Νίκο θα κρεμαστώ, μου είπε. Το είπε και σε άλλους», πρόσθεσε.

Δείτε τη σοκαριστική μαρτυρία του