Αλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του, και άλλοτε βυθίζεται...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την υγεία του  ηθοποιού, Κώστα Ευριπιώτη!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, καθισμένος στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής στη Ναταλία Γερμανού.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έχει φίλους από την ελληνική showbiz, ο ηθοποιός έδωσε δύο ονόματα: Δημήτρης Φραγκιόγλου και Κώστας Ευριπιώτης…..

Με αφορμή αυτό η Ναταλία ρώτησε: «Πώς είναι στην υγεία του ο Κώστας Ευριπιώτης»; Ο Γιώργος Γιαννόπουλος απάντησε με τρεις λέξεις: «Είναι λίγο δύσκολα» και βιάστηκε να κλείσει το θέμα προσθέτοντας: «Ας μείνουμε εκεί μόνο»

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso στο αριστερό του χέρι, ο Κώστας Ευριπιώτης φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους. Δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του. Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.