Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: « Ο πατέρας μου έχει πολύ καλή ψυχή. Αυτή τον κράτησε με την μάνα μου παρ'όλο που τον απατούσε» (video)

Αποκαλυπτική όσο δεν πάει ήταν η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου σε  συνέντευξή της χθες το βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η σχέση της μητέρας της με τον πατέρα της, οι απιστίες της, η πρόσφατη σύλληψη του πατέρα της και  η σχέση του με την Καλογρίδη, όλα τέθηκαν επί τάπητος.

Αυτά που είχαν αρκετό ενδιαφέρον αφορούν στο πως είναι οι σχέσεις στην οικογένεια μετά τα όσα συνέβησαν και δη τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Καλογρίδη.

Η Ζένια Μπονάτσου δήλωσε σε δύο συνεντεύξεις της ότι δεν μιλάει με τον παππού της. Ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη φαίνεται πως έσβησε το μονοπάτι σύνδεσης τους.

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου εξήγησε μάλιστα ότι με τη Μάρθα και τη Ζένια δεν έχουν επαφές. Ειδικά με την αδερφή της δεν ήταν ποτέ πολύ δεμένες, αφού δεν μεγάλωσαν μαζί.

«Είναι ένας άνθρωπος που μου έχει σταθεί. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ καλή ψυχή και ο πολύς κόσμος δεν το βλέπει. Αυτή η ψυχή του τον κράτησε μαζί με τη μάνα μου, παρόλο που τον απατούσε. Άσχετα με τους τσακωμούς και τις διαφωνίες τη στήριξε όπου μπορούσε. Το ίδιο έκανε και με μένα και με τα άλλα του παιδιά. Δε μπορώ εγώ ξαφνικά να του πω να μην κάνει κάτι. Δεν είμαι η μάνα του, ούτε αποφασίζω γι΄αυτόν. Αν δω όμως ότι μια σχέση δεν του κάνει καλό και παίρνει την κάτω βόλτα, εκεί θα επέμβω. Αυτό μόνο.

«Δεν παίρνω σοβαρά όσα λένε»

Αν άκουγα σοβαρά όσα έλεγαν για τον πατέρα μου από τότε που ήμουν μικρή, θα είχα πάει στο τρελάδικο. Οι άντρες είναι μωρά παιδιά. Θέλουν μια συντροφιά. Ο μπαμπάς μου δεν κρύφτηκε. Θέλει μια συντροφιά. Καλώς ή κακώς είναι αυτή η γυναίκα. Νιώθει καλά μαζί της; Περνάει καλά; Μέχρι εκεί δεν μας πέφτει λόγος.

Η Ζένια μίλησε κι είπε ότι δεν έχει σχέση με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επέλεξαν να μην έχουν σχέση μαζί του, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Γιατί με στήριξε αυτός και δε φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, είναι μεγάλος, δεν θα τον άφηνα μόνο του. Αυτές επέλεξαν να μην του μιλάνε. Εγώ δε μπορώ να πάρω αυτό το δρόμο. Δε μπορώ να τον αφήσω μόνο του».