Δολοφονική επίθεση με θύμα 52χρονο, στα Μανιάτικα του Πειραιά - Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Πυροβολισμοί και ένας νεκρός λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Μανιάτικα στον Πειραιά.Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, νεκρός έπεσε ένας 52χρονος Έλληνας.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρονται σε δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε όχημα σκούρου χρώματος προσέγγισαν έναν άνδρα και τον πυροβόλησαν με όπλο τύπου καλάσνικοφ. Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Κατυσαντώνη, όπου διέμενε το θύμα, έναν 52χρονο

Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής, το θύμα φαίνεται ότι είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμού, ενώ φέρεται ότι ανήκε σε ομάδα μπράβου τον οποίον είχαν αποπειραθεί να δολοφονήσουν τον Οκτώβρη του 2018.

Και κατά το παρελθόν όμως, ο 52χρονος είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης με παγίδευση του αυτοκινήτου του, την ώρα μάλιστα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο, στον Πειραιά, γεγονός που προσανατολίζει τις έρευνες στην πιθανότητα, να έχει εκτελεστεί με την δολοφονική επίθεση απόψε ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου.

Περιστατικό με πιθανή σύνδεση, είναι και η πυρκαγιά σε ΙΧ αυτοκίνητο, που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ στον Πειραιά, σε κοντινή απόσταση από το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός από σφαίρες πυροβόλου όπλου ο 52χρονος, επί της οδού Κατσαντώνη 80 στα Καμίνια.

Στο σημείο εκλήθη η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ οι αρχές εξετάζουν αν το όχημα να είναι αυτό με το οποίο οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες μετά την επίθεση φέρεται να επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα.