Χαροπαλεύει οκτάχρονη από τη Θήβα - Τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Το τραγικό περιστατικό θυμίζει την περίπτωση του μικρού Μάριου στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του, ενώ περίμενε να λάβει μέρος στην σχολική γιορτή τον Ιούνιο του 2017.

Έτσι και τώρα,  ένα κοριτσάκι στη Θήβα, δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,η 8χρονη έπαιζε στο δρόμο με άλλα παιδάκια, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπστώθηκε ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ από εκεί μεταφέρθηκε τελικά στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Οι γιατροί προχώρησαν σε αξονική τομογραφία και περίπου στις 20:30 έβαλαν το παιδί στο χειρουργείο, σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν την σφηνωμένη στο κρανίο του σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η βολίδα που σφηνώθηκε στο κεφάλι της μικρής προέρχεται από πυροβόλο όπλο και όχι από κυνηγετικό και θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι προήλθε από μπαλωθιά για τον εορτασμό του Πάσχα. Κλιμάκια της αστυνομίας βρίσκονται στις Θεσπιές προσπαθώντας να βρουν τον δράστη.