Ραγδαίες εξελίξεις: Σύλληψη Λυκουρέζου για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών

Για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, προσήχθη από την αντιτρομοκρατική ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

O Aλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν έως τις 15:30 το μεσημέρι σε προσωπικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και όταν βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

O κ. Λυκουρέζος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά τα όσα είπε, αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.

Οι αστυνομικοί πήγαν τον γνωστό δικηγόρο για φωτογραφίες και λήψη αποτυπωμάτων και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ένταλμα έδωσε ο ανακριτής, το οποίο έφτασε στην αντιτρομοκρατική μιας και αυτή έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ένταλμα όμως εκδόθηκε, κατά πληροφορίες και κατά του γνωστού δικηγόρου Θεόδωρου Παναγόπουλου για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ευάγγελο Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.