Αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 85χρονο στα Σεπόλια...

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία με θύμα έναν 85χρονο στα Σεπόλια που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τους ληστές που μπήκαν στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ο 85χρονος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από συγγενείς του στο διαμέρισμά του, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε χθες. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Σοκ και για τους πιο έμπειρους αστυνομικούς η αγριότητα των χτυπημάτων

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της γυναίκας που μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν αιμόφυρτο τον 85χρονο στα Σεπόλια.

Η γυναίκα μιλώντας στο protothema.gr περιγράφει πώς μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν τον άτυχο ηλικιωμένο «παραμορφωμένο, με σπασμένα δόντια και «μαύρο» από το ξύλο».

Σύμφωνα με την ίδια ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα που αντίκρισαν. «Μας είπαν ότι όσο καιρό είναι στο σώμα δεν είχαν ξαναδεί τόσο ξύλο σε άνθρωπο».

Όπως λέει, η μονοκατοικία του 85χρονου ήταν άνω-κάτω. «Δεν υπήρχε να βάλει κάπου το πόδι σου. Είχαν σπάσει πόρτες, ντουλάπια» λέει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο 85χρονος είχε πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές από αγνώστους που γνώριζαν ότι διέμενε μόνος του στο σπίτι και επέμεναν να τον βάζουν στόχο, παρότι ο άνθρωπος, ζούσε λιτά και ουδέποτε είχε υψηλά εισοδήματα.