Σκηνές τρόμου ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού: Άγριο μαστίγωμα δύο κρατουμένων από άλλους εγκλείστους!

Επαναλαμβανόμενα δυστυχώς τα περιστατικά τρόμου στις Φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα στους κρατούμενους. Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας αποκαλύφθηκε και είναι πρωτοφανούς αγριότητας, καθώς αφορά στο άγριο μαστίγωμα δύο κρατουμένων.

Συγκεκριμένα στη Δ΄ πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού βρέθηκαν δυο κρατούμενοι βαριά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών και στη συνέχεια σε εξωτερικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Δ’ πτέρυγα και θύματα ήταν ένας 33χρονος Ελληνας που είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες  κι ένας 27χρονος Αλβανός που είχε οδηγηθεί στην φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Ομάδα κρατουμένων άρχισε να κτυπά αλύπητα με μαστίγια φτιαγμένα από καλώδια τους δύο συγκρατούμενους τους οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του ξυλοδαρμού και των βασανιστηρίων σε βάρος των δύο νεαρών, όμως πάλι ερευνάται αν έχει σχέση με μέλη της αλβανικής μαφίας των φυλακών. Αν και η συγκεκριμένη μαφία έχει «βάση» σε άλλη πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.