Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαζί κηδεύτηκαν πατέρας και γιος, παρουσία της αστυνομίας

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν έκτροπα από τους πενθούντες συγγενείς.

Συγγνώμη ζητά στο σημείωμα που άφησε ο 27χρονος πατέρας που σκότωσε το ίδιο του το παιδί, πριν αυτοκτονήσει, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση, δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Ιωάννα σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, ο Βασιλάκης δεν πόνεσε«, έλεγε επίσης στο σημείωμα…Χαλάνδρι

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του παιδιού

Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού έχει δηλώσει στους αστυνομικούς πως ο πρώην σύζυγός της την ξυλοκοπούσε. Και γι’ αυτό αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι…

«Δεν ζούσαμε μαζί. Δεν άντεχα άλλο γι’ αυτό και τον εγκατέλειψα«, λέει στην κατάθεσή της σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του τετράχρονου, η οποία και αντίκρισε το παιδί της νεκρό, μέσα στα αίματα όταν μπήκε στο σπίτι στο Χαλάνδρι. Στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς, υποστηρίζει πως δεν είχε τσακωθεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ.

«Είχαμε να μιλήσουμε περίπου 24 ώρες. Δεν είχαμε τσακωθεί την προηγούμενη μέρα. Ανησύχησα γιατί του τηλεφωνούσα συνέχεια και δεν μπορούσα να τον βρω. Δεν απαντούσε στις κλήσεις μου. Τελικά πήγα στο σπίτι στο Χαλάνδρι. Μπήκα μέσα από τη μπαλκονόπορτα γιατί δεν άνοιγε την πόρτα που χτυπούσα.

Πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο του Βασίλη και τους βρήκα νεκρούς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Θέλω πίσω τον γιο μου«, λέει η ίδια.

Ράκος και η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη εμφανίζεται στις εικόνες που μετέδωσε το Open και η μητέρα του πατέρα που σκότωσε το παιδί του πριν αυτοκτονήσει. Η ίδια φαίνεται έξω από την Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αφού λίγο νωρίτερα είχε χάσει τις αισθήσεις της μπροστά στους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν «φως» στα στοιχεία της σοκαριστικής υπόθεσης.

«Χτυπούσε και το παιδί»!

Την ίδια ώρα, έξαλλη μιλά στις κάμερες η θεία του άτυχου παιδιού, η οποία καταγγέλλει πως ο 27χρονος πρωταγωνιστής της τραγωδίας στο Χαλάνδρι χτυπούσε και το παιδί: «Βλέπαμε σημάδια πάνω στο παιδί και λέγαμε τι το κάνει; Μέχρι και δαγκωνιές είχε στην πλατούλα του το παιδί το καταλαβαίνετε;«.

Η ίδια κατηγορεί τον 27χρονο πως «ήταν τρελός», ενώ υποστηρίζει πως η αδελφή της τον ρωτούσε συνέχεια «πότε θα βάλει μυαλό». «Μας πήρε το παιδί μας», συνεχίζει.

Παράλληλα, η γιαγιά του άτυχου παιδιού (σ.σ. από την πλευρά της μητέρας), εμφανίστηκε συγκλονισμένη μπροστά στις κάμερες. Με δάκρυα στα μάτια και με το σοκ να την έχει εμφανώς κυριεύσει, τονίζει: «Όλα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια και κακοποιούνται από τους άντρες τους, να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά…«.

Δείτε το σχετικό βίντεο