Σε κλοιό νερού τέσσερις Κρητικοί - Εγκλωβισμένοι στην ταράτσα

Μεγάλη επιχείρηση από πυροσβεστική και ΕΜΑΚ στήθηκε στην περιοχή της Παχιάς Άμμου, Λασιθιου, όπου είχαν εγκλωβιστεί 4 άνθρωποι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού τους, αφού η στάθμη του νερού, περιμετρικά έχει ανέβει επικίνδυνα, ξεπερνώντας τα 3 μέτρα σε ύψος!

΄΄Οπως είπε ο Περιφερειακός Διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκης: «Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Επιχειρεί μεγάλη δύναμη της ΕΜΑΚ. Είναι μία δύσκολη επιχείρηση με το έργο να δυσχεραίνουν κατά πολύ οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή».

Ωστόσο δεν επρόκειτο για την μοναδική επιχείρηση απεγκλωβισμού στη συγκεκριμένη περιοχή που «δοκιμάζεται» από αυτήν την κακοκαιρία. Νωρίτερα, η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει και σε άλλες δύο περιπτώσεις απεγκλωβισμών σε δύο σπίτια.

Η μία αφορούσε πάλι σε 4 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο σπίτι τους και τελικά οι διασώστες της πυροσβεστικής κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν και να τους σώσουν ενώ κινδύνευσε και ένας ηλικιωμένος που επίσης είχε εγκλωβιστεί και τελικά η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

πηγή: neakriti

Προτεινόμενα για εσάς