«Οι φίλοι της Αρετής εξαφάνισαν τα προφίλ τους με τις σατανιστικές φωτογραφίες»

Η οικογένειά της, από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι η Αρετή είναι θύμα κυκλωμάτων σατανισμού και συνεχίζει να το πράττει.Ο λόγος για τη νεαρή φοιτήτρια, που φέρεται να αυτοκτόνησε, στο σπίτι της στο Αιγάλεω, βάζοντας μια σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισπνέοντας πιθανότατα ήλιο, μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που της προκάλεσε ασφυξία.

Ο πατέρας της Αρετής, τώρα,  χαρακτηρίζει “περίεργο” το ότι η καλύτερη φίλη της κόρης του και ο σύντροφός της, από χθες και μετά από τη μήνυση που έκανε, με τη σύζυγό του, κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, με αποτέλεσμα να διαβιβαστεί η δικογραφία, από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής, εξαφάνισαν τα προφίλ τους από το Facebook.

Όπως γράφει το newsit.gr  για αυτή την κίνηση της φίλης της φοιτήτριας και του συντρόφου της, ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, έχει καταθέσει σχετικό υπόμνημα στον Εισαγγελέα.

Τα προφίλ που εξαφανίστηκαν από το Facebook

Η φίλη της Αρετής Ζαχαροπούλου και ο σύντροφός της είναι, περίπου, 30 χρονών. Η γυναίκα έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο, από περιοχή κοντινή με τον τόπο καταγωγής της Αρετής. Ο άνδρας, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, έχει καταγωγή από το Τριρ, πόλη της Γερμανίας και ξενικό όνομα. Τα προφίλ και των δύο, περιείχαν πάρα πολλές φωτογραφίες, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από κάποιους σατανιστικές. Περίεργα μακιγιάζ, νεκροκεφαλές, ανάποδοι σταυροί στο μέτωπο, ένα “Xsuicide” κάτω από το όνομα του άνδρα.

ΦΩΤΟ από anikolouli.gr

Όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία, μπορεί και όχι. Αυτοί οι δυο άνθρωποι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη από ενοχή ή από το φόβο ότι μπορεί να τους ενοχοποιήσουν; Η διερεύνηση της υπόθεσης από την αστυνομία αναμένεται να δώσει τις σχετικές απαντήσεις.

Η «περίεργη εξαφάνιση» της φίλης της Αρετής

Περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί και η “εξαφάνιση” της φίλης της Αρετής, η οποία αν και τις πρώτες μέρες μετά το θάνατο της Αρετής μίλησε στα ΜΜΕ για την 22χρονη, εδώ και δυο μέρες δεν απαντάει στο κινητό της.

Ο πατέρας της Αρετής, επικοινώνησε για τελευταία φορά με το συγκεκριμένο πρόσωπο, όταν έψαχνε την κόρη του και αυτή δεν έδινε σημεία ζωής. Τότε, είχε ζητήσει από τη φίλη της να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. Αυτή πήγε, της χτύπησε την πόρτα, τη φώναζε, αλλά η Αρετή δεν της απαντούσε. Μέσα από το σπίτι άκουγε το κινητό της Αρετής να χτυπάει και τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία με έναν κλειδαρά και λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε ο τραγικός θάνατος της 22χρονης. Έκτοτε, ο πατέρας δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ξανά με το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δεν απαντάει στις κλήσεις που δέχεται στο κινητό του.

«Δεν μας τηλεφώνησε για να μας συλλυπηθεί, δεν ήρθε ούτε στην κηδεία της» λέει ο πατέρας της φοιτήτριας.

Το σημείωμα της 22χρονης

Σχετικά με το σημείωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα της Αρετής, μετά το θάνατό της, ο πατέρας της αναφέρει ότι του το διάβασαν οι αστυνομικοί, τηλεφωνικώς. Σύμφωνα με αυτό το σημείωμα η Αρετή δεν ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της, έτσι όπως αυτή είχε διαμορφωθεί. Ο πατέρας της θεωρεί ότι όλα όσα αναγράφονται σε αυτό δεν είναι συγκροτημένα και δε συμφωνούν με τον τρόπο που εκφραζόταν η κόρη του.

Τις επόμενες μέρες και αφού ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας της φοιτήτριας για την εκδοχή της αυτοκτονίας, θα κληθούν να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες, οι οποίοι αναμένεται να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

 

Προτεινόμενα για εσάς