Ο Μπερίσα ανακάλυψε «σφαγείο» για τους Αλβανούς στις ελληνικές φυλακές και...ξεχνάει τα πάρτι

Δεν φτάνει που η αλβανική μαφία, διοργανώνει πάρτι στις φυλακές, ξαφνικά ο Μπερίσα ήρθε να μας…τραβήξει το αυτί. Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook το  βίντεο της δολοφονίας του Αλβανού ποινικού κρατούμενου για βαριά αδικήματα Αλμπερτ Μπάκο (και) από ομοεθνή συγκρατούμενό του. Όπως λέει, το βίντεο αποδεικνύει ότι υφίστανται «μεσαιωνικές συνθήκες για τους Αλβανούς» σε φυλακές μιας χώρας που μετέχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης, την ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.

Ο Μπερίσα καταδικάζει απερίφραστα το συμβάν και την «κακομεταχείριση Αλβανών κρατουμένων στις φυλακές της Ελλάδας» και απευθύνει έκκληση προς τους διεθνείς οργανισμούς, όπως τη Διεθνή Αμνηστία, την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, το Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και το Ευρωκοινοβούλιο να παρέμβουν, καταδικάζοντας τα τεκταινόμενα, για να σταματήσει «αυτό το μακάβριο έγκλημα».

Ο Σαλί Μπερίσα, μεταξύ άλλων, ζητά να καταστούν υπεύθυνες οι ελληνικές Αρχές για τη σειρά δολοφονιών και βασανιστηρίων που καταγράφονται στο εσωτερικό των φυλακών.

Καταλήγοντας, ο Μπερίσα ευχαριστεί τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης και τους πολιτικούς που ανέδειξαν το ζήτημα και καταδίκασαν τις εν λόγω πρακτικές.

Η ανάρτηση του Σαλί Μπερίσα  υπό τον τίτλο: «Οι φυλακές της Ελλάδας σφαγείο για τους Αλβανούς»: