«Καυτοί» διάλογοι με τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών «καίνε» την προφυλακισμένη δικηγόρο - Προφυλακιστέος και ο 65χρονος συνάδελφός της

Ερωτική σχέση και σχέδια για το κοινό τους μέλλον φέρονται ότι είχαν αναπτύξει η δικηγόρος που προφυλακίστηκε για εμπλοκή στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, όπως  αποκαλύπτεται από τους διαλόγους που κατέγραψε ο υπερκοριός των αρχών ασφαλείας στην επιχείρηση παρακολούθησης των μελών της οργάνωσης.

Η δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση, φέρεται πως διαδραμάτιζε πιο σημαντικό ρόλο απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών έχει καταγραφεί να μιλά σε ερωτικό επίπεδο με τη δικηγόρο, ενώ όπως αναφέρει, το Πρώτο Θέμα, καταγράφηκαν μέχρι και τραγουδάκια που… υμνούσαν τον έρωτα και την αγάπη.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν μεταξύ τους, σκοπός τους ήταν να γίνουν ζευγάρι εκτός φυλακής και να στήσουν τη ζωή τους. Η δε δικηγόρος φέρεται να είπε στον αρχηγό ότι εκείνος δεν θα είναι απαραίτητο να δουλεύει, καθώς η δουλειά της αποδίδει αρκετά.

Από τους διαλόγους μεταξύ τους, προκύπτει επιπλέον το συμπέρασμα, ότι υπήρχε σχέδιο απόδρασης, καθώς η δικηγόρος εξηγούσε στον αρχηγό της μαφίας τη διαρρύθμιση των χώρων στις φυλακές.

Προφυλακίστηκε και ο δεύτερος δικηγόρος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή και ο 65χρονος δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην «μαφία των φυλακών».

Ο δικηγόρος, που κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, συμπλήρωσε σχεδόν δώδεκα ώρες απολογίας ενώπιον του Εφέτη και με την ολοκλήρωση της απολογίας, κατά την οποία αρνήθηκε την κατηγορία, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.