Στα νύχια σατανιστών η φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Η οικογένεια της κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία στις αρχές. Στη μήνυση κατ αγνώστων που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με περίεργο τρόπο.

Το βασικό θέμα της οικογένειας είναι η μέρα που έγινε αυτό το φονικό. Έγινε 20 Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου», οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ σατανιστικό, όπου υπήρχαν φωτογραφίες με τελετές, και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου η οικογένεια της μίλησε τηλεφωνικά για τελευταία φορά μαζί της. Την επόμενη ημέρα την αναζητούσαν μάταια. Ο πατέρας της φοιτήτριας ανησύχησε και ξεκίνησε να την εντοπίσει, ενώ η οικογένεια ενημέρωσε και την αστυνομία. Στη συνέχεια η κοπέλα βρέθηκε στο διαμέρισμα της με μια σακούλα στο κεφάλι και καλώδιο γύρω από τον λαιμό της.