Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall στο Μαρούσι

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από κλήση για μία γυναίκα η οποία έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall, στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της αστυνομίας και ασθενοφόρα, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού, το οποίο συνέβη,  λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο. Ωστόσο η γυναίκα διακομίστηκε στο ΚΑΤ, ήδη νεκρή.

Aποκλεισμένο με αστυνομικές κορδέλες το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία

Το σημείο της πτώσης αποκλεισμένο με κορδέλες…

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και κάποιες μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου. Από εκεί βρέθηκε στον πρώτο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

«Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο  και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall.  Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη.

Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε στο protothema.gr γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού.

Δείτε τις δηλώσεις της, στο βίντεο που ακολουθεί: