«Παγώνει» το πρόστιμο των 200 ευρώ για την υπερήλικη που πουλούσε τερλίκια στη Θεσσαλονίκη

Δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη, που συνελήφθη σε λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλά -χωρίς άδεια – τερλίκια τα οποία είχε πλέξει η ίδια, για να βγάλει τα προς το ζην, καθώς τόσο η ίδια, όσο και ο επίσης υπερήλικας σύζυγός της, ζουν χωρίς να λαμβάνουν κάποια σύνταξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλικιωμένη τερλίκια

Η σύλληψή της είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Θυμίζουμε ότι η ηλικιωμένη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και της πήραν αποτυπώματα για να αφεθεί στο τέλος ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλικιωμένη τερλίκια

Από τις Αρχές της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, ένα ποσό μεγάλο, για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η ηλικιωμένη και η οικογένειά της και τεράστιο αναλογικά, με την αξία των αντικειμένων που της κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, και τα οποία θα διέθετε προς πώληση: μαντίλες και δέκα ζευγάρια χειροποίητα ποντιακά παντοφλάκια, τα λεγόμενα παραδοσιακά τερλίκια…