Υπό κράτηση με την κατηγορία ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την πτώση ενός 39χρονου άντρα από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Νότια προάστια μετά από διαπληκτισμό με τη σύντροφό του. Ο άντρας νοσηλεύεται και η γυναίκα κρατείται.

Συγκεκριμένα και κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 39χρονος βρέθηκε από το μπαλκόνι στο κενό, κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο ίδιο σπίτι ζει και η κοπέλα του με την οποία φαίνεται να καυγάδισαν.

Για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο 39χρονος σύντροφός της βρέθηκε στο κενό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 32χρονη με καταγωγή από το Λίβανο.

Η κοπέλα εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης. «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε. Η 32χρονη γυναίκα υποστηρίζει πως κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».

O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο ενώ δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου.
Η γυναίκα σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.