Ελληνικό: Τι λένε οι γείτονες για τους λόγους που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία

Αιμόφυρτη στο δρόμο βγήκε η Βουλγάρα σύντροφος του ηλικιωμένου αντιπτέραρχου, όταν αυτός την πυροβόλησε και αυτοπυροβολήθηκε αμέσως μετά, στο διαμέρισμά τους στο Ελληνικό.  Και οι δύο είναι νεκροί.«Με σκότωσε, με σκότωσε» φώναζε και μπήκε σε ένα ταξί, το οποίο βρέθηκε τυχαία στο σημείο για να παραλάβει άλλον.

 Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού ταξί στο ethnos.gr, «εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω “κυρία βγείτε έξω”. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη.

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος. «Δεν είχε πεθάνει όταν την είδαμε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Τους γνωρίζαμε. Έκαναν και ανακαίνιση στο σπίτι τους».

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν).

Και οι δύο, και ο 86χρονος και η 59χρονη μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξαν λίγη ώρα αργότερα.

Οικονομικοί λόγοι

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η Βουλγάρα, είχε κάνει… κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από αυτήν.

Όπως φαίνεται, ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε. Σήμερα το πρωί όμως, μετά από μία λογομαχία που είχαν, η 59χρονη έδιωξε τον 86χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 59χρονη Βουλγάρα εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.