Η  γυναίκα, είχε φροντίσει να κλειδώσει την πόρτα από μέσα για να μην μπορεί να μπει ο σύζυγός της που εκείνη την ώρα επέστρεφε από τη δουλειά. Φαίνεται πως ήθελε να φύγουν ακαριαία από τη ζωή τόσο η ίδια όσο και η 4,5 ετών κορούλα της, η μικρή Έφη.

Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου με το παιδί στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, όταν έριξε το παιδί στο κενό είδε πως το κορμάκι του χτύπησε στα δέντρα που βρίσκονταν κάτω από το σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος που το κοριτσάκι δεν πέθανε ακαριαία αλλά είχε σφυγμό όταν έφτασε το ΕΚΑΒ.

Έτσι, η 46χρονη αποφάσισε να κάνει δυο βήματα πιο αριστερά έτσι ώστε να είναι σίγουρη πως θα  πέσει στο δρόμο και ο θάνατός της να είναι ακαριαίος. Και ήταν, ενώ το παιδάκι της μεταφέρθηκε ζωντανό στο Παίδων αλλά εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή 40 λεπτά μετά.

Υπό συνεχή παρακολούθηση

Ο σύζυγος της 46χρονης, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από τη δουλειά, προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα και το παιδί του, πηδώντας στο σπίτι του από το διπλανό μπαλκόνι, αλλά δεν πρόλαβε. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση ψυχολόγων, καθώς παραμένει σε κατάσταση απόλυτου σοκ, ενώ οι αστυνομικοί ελπίζουν πως ίσως μπορέσει να θυμηθεί κάτι που θα ρίξει φως στο «γιατί» η γυναίκα του αποφάσισε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της στο θάνατο την κορούλα τους.

Τι είπε στην Αστυνομία

«…Η σύζυγός μου δεν αντιμετώπιζε απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ψυχολογικά προβλήματα… Ίσως κατά την εφηβική της ηλικία να είχε κάποιο θέμα, πλην όμωςουδέποτε είχε δείξει σημάδια πως υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Δεν είχαμε εντάσεις στο γάμο μας, είχαμε το παιδάκι μας. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, λίγη ώρα πριν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα, χωρίς να αφήσει να φανεί πως κάτι συμβαίνει. Ήταν τα συνηθισμένα μηνύματα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι όταν ο ένας λείπει στην δουλειά», είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Σχεδόν τα ίδια είπε και ο αδερφός της 46χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. «Ήταν αγαπημένοι. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Από όσο ξέρω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή καιήρεμη ζωή αλλά με αγάπη. Και σήμερα (λίγο πριν το περιστατικό) που μιλήσαμε πάλι δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη», είπε.

Ο αδερφός της 46χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπέστη νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί όταν έμαθε ότι η αδερφή του έριξε στο κενό την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.