«Δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την...» - Με κόκκινο μελάνι και αίμα το φινάλε για τον 17χρονο αυτόχειρα στην Κρήτη

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Σητείας από την αυτοκτονία του 17χρονου μαθητή μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην περιοχή της Σκοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το cretapost, ο 17χρονος μαθητής έφτασε στο απονενοημένο, εξαιτίας μίας ερωτικής απογοήτευσης που βίωνε το τελευταίο διάστημα, γεγονός που διαφαίνεται ξεκάθαρα, και από το σημείωμα που βρήκαν οι αρχές μέσα στο δωμάτιό του.

Με κόκκινο στυλό έγραψε τους λόγους της αυτοκτονίας του ο 17χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του.

Το αδικοχαμένο παιδί διάλεξε κόκκινο στυλό, για να γράψει στη λευκή σελίδα τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του. «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος.

Ο 17χρονος Μάνος, σύμφωνα με πληροφορίες του style100fm.gr, έγραφε επίσης απευθυνόμενος στους γονείς του, «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Η ερωτική απογοήτευση έμελλε δυστυχώς να κάνει ένα παιδί, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, σύγχρονο Ρωμαίο, στη δίνη μιας εφηβείας, καθώς στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος νεαρός μόλις ολοκλήρωσε το γράμμα, που θα στοιχειώνει για πάντα την οικογένεια και το περιβάλλον του,  πήρε το όπλο, το έβαλε κάτω από το σαγόνι του και πάτησε την σκανδάλη.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς αλλά και ο αδερφός του 17χρονου που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως το νεαρότερο μέλος της οικογένειάς τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Οι πληροφορίες του cretapost.gr θέλουν το άψυχο σώμα του μαθητή, να το βρήκε ο ,πατέρας του ενώ αμέσως στο σημείο κλήθηκαν η μητέρα  και ο αδερφός του.