Επιστροφή στην πατρίδα - Οι δηλώσεις χαράς της Μελισσαροπούλου στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Τέλος πήρε η 17μηνη περιπέτεια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, του μοντέλου που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ με κοκαϊνη. Η 21χρονη επέστρεψε χαρούμενη στην Ελλάδα μετά από τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές και πριν ακούσει το χαρούμενο νέο της αθώωσής της πριν από μερικές ημέρες.

Η Μελισσαροπούλου έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου ευχαρίστησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βανιζέλος» όσους της συμπαραστάθηκαν: «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου».

Η 21χρονη ευχαρίστησε τον δικηγόρο της για τη μάχη που έδωσε αλλά και τις ελληνικές προξενικές Αρχές στο Χονγκ Κονγκ.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν και εμένα και την οικογένειά μου υλικά και ηθικά. Τώρα η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το δικό μου το μέλλον» είπε η ίδια, ζητώντας παράλληλα σεβασμό της προσωπικής της ζωής.

«Είναι ευλογία ότι είμαστε εδώ στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.