Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στην ομιλία του Νότη Μαριά στην Πάτρα

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς  και η ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) χθες 17 Μαρτίου 2019 στην Πάτρα.

Μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «ASTIR» ο Νότης Μαριάς κατήγγειλε για άλλη μια φορά την προσπάθεια των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να φιμώσουν τον ίδιον και το ECR. «Δεν θα τα καταφέρουν να μας φιμώσουν», τόνισε, «και αυτό αποδεικνύεται και από τις 2510 ομιλίες και παρεμβάσεις μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που αποτελούν άλλωστε  απόλυτο ρεκόρ στην μέχρι σήμερα λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Έτσι ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είναι πρώτος σε ομιλίες- παρεμβάσεις στους 751 Ευρωβουλευτές αναδεικνύοντας στην Ευρωβουλή τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά θέματα που ταλανίζουν τον λαό μας με ιδιαίτερη έμφαση στις ομιλίες του ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας.

Και συνέχισε: «Τα καλύτερα γκάλοπ για την απήχηση των θέσεων μας στον Ελληνικό λαό αποτελούν οι μαζικότατες συγκεντρώσεις που διοργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών γύρω από τα θέματα της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων η οποία οφείλει να σέβεται την εθνική ταυτότητα των χωρών της και τις εθνικές τους παραδόσεις. Μιας Ευρώπης η οποία θα αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα με την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής οικογένειας και όχι με την αθρόα μετανάστευση».

Ιδιαίτερος ενθουσιασμός επικράτησε στην εκδήλωση όταν ο Νότης Μαριάς αναφέρθηκε στην ένταση του αγώνα για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ( Πολεμικές επανορθώσεις- Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο), καθώς και  την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα Καλάβρυτα και σε άλλες περιοχές της Πατρίδας μας.

Στην ομιλία του ο Νότης Μαριάς ανέλυσε τις προτάσεις του:

  1. Για την δημιουργία Κρατικού Ταμείου Σωτηρίας Δανειοληπτών προκειμένου να μην χάσουν οι φτωχοποιημένοι Έλληνες τα σπίτια τους από τα κοράκια.
  2. Για την Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων με επαναφορά των κοινωνικών πόρων.
  3. Για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης που πλήττει και την Πάτρα.
  4. Για την αναδιοργάνωση του πρωτογενούς τομέα με έμφαση στην λήψη μέτρων για την στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων.