«Θα την σκοτώσω και θα σκοτωθώ...» - Τραγικός επίλογος για ζευγάρι ηλικιωμένων

Λίγο πριν τις έξι, κάλεσε στο τηλέφωνο του γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Στην συνέχεια ο 82χρονος ενημέρωσε και την Αστυνομία…

Τα όσα συνέβησαν περίπου στις έξι τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση, που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και συνέχιζε ο γιος τους, ήταν προαποφασισμένα.

Ο επίλογος στην κοινή ζωή χρόνων, για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο  Λατίφι Αμαλιάδας. ήταν τραγικός. Ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του. Στην συνέχεια, έστρεψε την κάνη πάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους.

O ηλικιωμένος είχε προσχεδιάσει τα όσα ακολούθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr  στα δύο τηλεφωνήματα, προς τον γιο του και την αστυνομία  είπε :“Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ”. Και πάτησε την σκανδάλη…

 

Προτεινόμενα για εσάς