Υπόθεση Τοπαλούδη: «Με εκλιπαρούσε να την σώσω» - Τι αποκαλύπτει μάρτυρας - κλειδί

Nέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μετά τις αποκαλύψεις ενός μάρτυρα, σύμφωνα με τον οποίο η άτυχη κοπέλα αναζητούσε τρόπο για να γλιτώσει από τους εκβιαστές της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε συναντήσει την Ελένη πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της στην παραλιακή ζώνη της Ρόδου σε στάση λεωφορείου.

«Με πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση» δήλωσε ο μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως λέει, η Ελένη του αποκάλυψε ότι είχε έναν δεσμό στη Ρόδο και την τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκε, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Μάλιστα ο μάρτυρας δήλωσε ότι την εκβίαζαν λέγοντας της πως αν συνευρισκόταν μαζί του ξανά θα την σκότωναν.

Ο μάρτυρας, όπως αποκάλυψε, είχε σχέσεις με την Αστυνομία και γι αυτό η Ελένη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018 εκλιπαρώντας για βοήθεια για να γλιτώσει με κάποιον τρόπο από τους εκβιαστές της.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο» πρόσθεσε ο μάρτυρας-κλειδί που λύνει τη σιωπή του.

Στο ερώτημα αν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα είχε δεχθεί πολύ πρόσφατα απειλές, είπε: «Πρόσφατα, ναι, γιατί μου είπε ότι »εάν δεν τραβήξω άλλο (βίντεο), θα με σκοτώσουν». Αυτό μου το τόνισε δύο φορές». Ωστόσο η Ελένη δεν του ανέφερε τα ονόματα των ανθρώπων που την εκβίαζαν.