Κρίνεται η τύχη του μοντέλου με την κοκαΐνη - Πότε αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την ποινική τύχη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, του μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης έχει αρχίσει.

Σε λιγότερο από 24 ώρες θα σταθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελενας Γαλαρη στο OPEN TV, ενώπιον του δικαστή και των επτά ενόρκων και θα ακούσει την ετυμηγορία τους: Εάν την αθωώσουν ή εάν την καταδικάσουν. «Θα εκπλαγώ ευχάριστα εάν την αθωώσουν. Το δικαστικό σύστημα και η αυστηρότητα των ποινών με οδηγούν στο να είμαι επιφυλακτικός και συγκρατημένος όσον αφορά την ποινική έκβαση της υπόθεσης», δήλωσε στο OPEN TV ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Επί δυόμιση ώρες το μοντέλο προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι είναι αθώα και ότι δεν γνώριζε ότι στο σακίδιο που είχε βάλει τα ρούχα της, ο φίλος της είχε βάλει ναρκωτικά. «Απολογήθηκε με ψυχραιμία, δεν υπέπεσε σε αντιφάσεις», σημείωσε ο ποινικολόγος. «Είμαι αθώα, έπεσα θύμα του φίλου μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του το μοντέλο. 

Ο εισαγγελέας, πάντως, έχει προτείνει να καταδικαστεί η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όμως, απευθυνόμενους στους ενόρκους, είπε ότι αν έχουν αμφιβολίες για την υπόθεση, να την αθωώσουν.