Η εντολή για κατάσχεση του σπιτιού του, τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Την προηγούμενη ημέρα είχε παραλάβει έγγραφο από δικηγόρο, σύμφωνα με το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει το σπίτι του. Απελπισμένος ο 56χρονος άνδρας, βρήκε «διέξοδο» στην αυτοκτονία, προκαλώντας σοκ στην μικρή κοινωνία στα Ίσθμια.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του, σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων.

Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με το loutraki365.gr, . αν και μοιράστηκε τη στενοχώρια του με κοντινούς του ανθρώπους, κανείς δεν περίμενε πού θα τον ωθούσε η απελπισία.

Ο 56χρονος, συνταξιούχος υπάλληλος της Διώρυγας, άφησε σημείωμα προς αυτούς που άφησε πίσω του, το παιδί και την αδερφή του στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.

Η αυτοκτονία προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.