Θριαμβολογεί ο Ν. Παππάς, για τα γυρίσματα του «Born to be Murdered», στην Αθήνα...

Η χώρα μας ανταποκρίνεται με αξιώσεις στις απαιτήσεις των πιο δύσκολων κινηματογραφικών γυρισμάτων, αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», στην πλατεία Συντάγματος.

«Σήμερα το Σύνταγμα μετατράπηκε σε στούντιο σετ. Τόσο τα κίνητρα επιδότησης παραγωγής όσο και η συνεργασία των συναρμόδιων φορέων στέλνουν σαφές μήνυμα προς την κινηματογραφική κοινότητα», συνεχίζει στην ανάρτησή του.

«Μάχες» στο Σύνταγμα

Κλούβες, ΜΑΤ, διαδηλωτές με πλακάτ και άγριες «μάχες». Οχι, δεν έγινε κάποια διαδήλωση στο Σύνταγμα, αλλά το «σκηνικό» αυτό στήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be Murdered», για την οποία γίνονται γυρίσματα εκεί από το πρωί.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος έχουν κλείσει από το πρωί της Κυριακής, αλλά πολλοί περαστικοί ενθουσιασμένοι στέκονται και παρακολουθούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα. Κι αν οι Ελληνες ήταν ενημερωμένοι για το τι συνέβαινε εκεί, οι τουρίστες απορημένοι ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

 

Οι σκηνές που γυρίζονται από νωρίς το πρωί περιλαμβάνουν φοβερά ρεαλιστικές «μάχες», μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Σύνταγμα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και συνεχίστηκαν ως τις 6 το απόγευμα.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος