Τι οδήγησε στο μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού - Έλληνας ο νεκρός, 6 κρατούμενοι και ένας δεσμοφύλακας στο Τζάνειο

Με «πρωταγωνιστές» Αλβανούς, Έλληνες, Γεωργιανούς και Αρμένιους κρατουμένους, βγήκαν τα  μαχαίρια στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο νεκρός είναι Έλληνας, ενώ έξι κρατούμενοι και ένας αρχιφύλακας έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο Τζάνειο. Ένας κρατούμενος σε κώμα από χρήση ναρκωτικών.

Τραγικός απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, το βράδυ της Πέμπτης, ένας νεκρός και επτά τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένων και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι επτά -εκ των οποίων ο ένας είναι δεσμοφύλακας.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο, όπου ένας ακόμη κρατούμενος έχει μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση από χρήση ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αλβανών, Ελλήνων, Γεωργιανών και Αρμένιων κρατουμένων.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησαν οι συμπλοκές.

Ασθενοφόρα μπήκαν στις φυλακές και μετέφεραν τους τραυματίες στο Τζάνειο. Κατά πληροφορίες, ο νεκρός κρατούμενος είναι ο εικονιζόμενος Έλληνας Η.Φ., τον οποίο σκότωσαν με μαχαίρι. Βρισκόταν στις φυλακές εξαιτίας της εμπλοκής του σε υπόθεση εμπρησμού ενός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ.

Σημειώνεται, ότι το κλίμα μέσα στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ήταν τεταμένο το τελευταίο διάστημα και τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί ανάλογο περιστατικό, μικρής όμως έντασης και έκτασης, το οποίο όμως δεν είχε λάβει διαστάσεις.

Προτεινόμενα για εσάς