Ταύρος σκότωσε ηλικιωμένο στην αρχαία Κόρινθο

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστευαν πως ο θάνατος του άνδρα ήταν δολοφονία. Όταν όμως έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν νεκρός, άρχισαν να διαπιστώνουν τι πραγματικά είχε συμβεί.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στην αρχαία Κόρινθο. Η αστυνομία έλαβε κλήση για νεκρό άνδρα με πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Όταν  περιπολικό με  δύο αστυνομικούς έφτασε στο σημείο, εντοπίστηκε νεκρός στην άσφαλτο 71χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τα κτήματά του, στο σπίτι.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικούς και ξεκίνησαν έρευνες. Ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν τον χώρο, ένας ταύρος βγήκε από κοντινό στους αστυνομικούς σημείο και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, προκαλώντας ζημιά και στο περιπολικό. Τότε, ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον ταύρο.

Λίγες ώρες αργότερα, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 71χρονου προκλήθηκε από τα τραύματα που του κατάφερε ο ίδιος ταύρος. Το ζώο, όπως διαπιστώθηκε, κάρφωσε τα κέρατά του στην κοιλιά του θύματος, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να επέλθει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του στάβλου και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.