Ανθρωποκτονία από πρόθεση η κατηγορία για τον 36χρονο συζυγοκτόνο στη Σητεία - Video

Στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι ο 36χρονος άνδρας που φέρεται να στραγγάλισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο φερόμενος ως ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Ο 36χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σητεία 36χρονος

Πώς συνέβησαν όλα… 

Το φονικό συνέβη τη Δευτέρα 4/3 περίπου στη 1 το μεσημέρι: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στην οικία της πεθεράς του – η οποία απουσίαζε – και όπου ωστόσο βρισκόταν η εν διαστάσει γυναίκα του, με τα ανήλικα παιδιά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σητεία 36χρονος

Εκεί φαίνεται ότι άρχισε μια ακόμη λογομαχία μεταξύ του 36χρονου και της συζύγου του. Όπως όλα δείχνουν, ο φερόμενος συζυγοκτόνος έσφιξε τον λαιμό της 32χρονης, η οποία λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή. Tο θύμα δεν έφερε εκδορές ή άλλα σημάδια στο σώμα του που να φανερώνουν ότι προηγήθηκε πάλη ή ότι χτυπήθηκε από τον 36χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού τα δύο μωρά του ζεύγους, ηλικίας 6 και 18 μηνών, βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο. Αμέσως μετά την πράξη του, ο 36χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου παραδόθηκε στις Αρχές.

 

 

Άλλαξε τις καταθέσεις του ο 36χρονος

Αφότου ο 36χρονος μετά την πράξη του διένυσε λίγα μέτρα και βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Σητείας, όπου – σύμφωνα με τις πληροφορίες – είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την 32χρονη, χωρίς να αναφέρει, βέβαια, ότι την είχε στραγγαλίσει.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Σητείας, φέρεται να προσπάθησε να αλλάξει τις καταθέσεις του αναφορικά με το μοιραίο περιστατικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σητεία 36χρονος

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας για την ανθρωποκτονία:

Συνελήφθη χθες (04.03.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 32χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.03.2019) το μεσημέρι, ο 36χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και μετά από διαπληκτισμό με την 32χρονη, προκάλεσε το θάνατο της.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, συνελήφθη ο 36χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

Πηγές: cretapost.gr, neakriti.gr