Τρόμος: Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο (video) - Τριπλό ξέσπασμα βίας σε χώρους αγώνων

Πρωτοφανές  είναι το αποψινό κύμα  βίας στην Αθήνα σε αγωνιστικούς χώρους καθώς σημειώθηκαν τρία διαφορετικά περιστατικά.

Η αρχή έγινε στη Νίκαια όπου νωρίς το απόγευμα οπαδοί συγκρούστηκαν άγρια μεταξύ τους.

Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής σημειώθηκαν στην οδό Πέτρου Ράλλη και Λαμπράκη, στη Νίκαια.

Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες φθορές σε ΙΧ αυτοκίνητα ενώ ένα ΙΧ όχημα κάηκε.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο προχώρησαν μέχρι στιγμής σε 16 προσαγωγές.

Στο Παπαστράτειο

Μία ώρα αργότερα, δύο άτομα τραυματίστηκαν σε άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο σε αγώνα υδατοσφαίρισης γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας για την Α1 Γυναικών στο πόλο.

Περίπου 30 άτομα με μαύρα ρούχα, κράνη, μαχαίρια και ρόπαλα εισέβαλαν στο γήπεδο και, αφού προκάλεσαν ζημιές, κατέβασαν πανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα. Στην αναμέτρηση δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη.

papastrat

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, oι χούλιγκανς πήραν τη φωτογραφική μηχανή φωτορεπόρτερ που βρισκόταν εκεί και του πέταξαν το λάπτοπ στην πισίνα, προκειμένου να μην στείλει φωτογραφίες από τα επεισόδια.

pol3
 
Όμως ένα τρίτο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες έρχεται να προκαλέσει ανησυχία καθώς μετά τη Νίκαια και το Παπαστράτειο σειρά είχε ο αγώνας στο κλειστό του Αιγάλεω.
Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αναμέτρηση του Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Αιγάλεω, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης του Διαγόρα Δρυοπιδέων και του Αμαρουσίου, κουκουλοφόροι μπήκαν στο ‘Στ. Βενέτης’ και επιτέθηκαν στους οπαδούς των φιλοξενούμενων, με τους διαιτητές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγώνα.
Στη συνέχεια ζητήθηκε να εκκενωθούν οι εξέδρες προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπήρξαν και τραυματισμοί.